Rólunk

Style FM – Egy rádió fiataloktól, fiataloknak

2017 nyarán egy maroknyi fiatal arra vállalkozott, hogy maradandót alkot. Egy interneten sugárzó rádió indítását tűzték ki célul, mely a hét minden napján, 24 órában sugározza a műsorát a fiatalok nyelvén, hallatva hangjukat – gondolataikat. A Style FM azokhoz szól, akikről szól. Fiatal műhelyek készítik önkéntes munkával adásainkat, egyre nagyobb lelkesedéssel. A rádió 2017 augusztusában megkezdte sugárzását, fiatal hallgatóink legnagyobb örömére. Egyre növekvő hallgatói bázisunk tanúsítja: jó úton haladunk. A rádió adása éjjel-nappal hallgatható a http://style-fm.hu címen.

Hogyan működünk?

A Style FM egy szabad rádió. Legnagyobb igyekezetünk a körülöttünk lévő világot úgy feldolgozni, és átadni hallgatóinknak, ahogy mi látjuk. Hozzánk be lehet jönni, megkötések nélkül beszélgetni, véleményeket megosztani.

A Hallgatók rádiója

Fogalmazhatnánk úgy is, hogy ez az a rádió, ahol a hallgató hallható. Közösségünk magáénak érzi a rádiót, és folyamatos támogatásukról adnak tanúbizonyságot.

A Style FM érték

Úgy gondoljuk, hogy a 21. század, és a második technikai forradalom kellős közepén fontos egy olyan csatorna, melyen keresztül a hangtalan fiatalok megszólalhatnak, és párbeszédet teremthetnek egymással. A Style FM ilyen! Köszönjük, ha segíted a munkánk.

Terveink

– Szeretnénk egy alacsony költségvetésű stúdiót létrehozni, mely rádiónk szellemi műhelyeként funkcionálna, közösségi foglalkozásokkal. Szeretnénk a fejlesztések után még több fiatal tehetséget, alulról jövő szerveződést bemutatni, megismertetni.

– A Style FM non-profit rádió. Ingyen van, de nem ingyen működik. Köszönjük, ha segíted működésünket!