Támogass

TÁMOGASD A FIATALOK RÁDIÓJÁT!

  

Style FM – Egy rádió fiataloktól, fiataloknak

2017 nyarán egy maroknyi fiatal arra vállalkozott, hogy maradandót alkot. Egy interneten sugárzó rádió indítását tűzték ki célul, mely a hét minden napján, 24 órában sugározza a műsorát a fiatalok nyelvén, hallatva hangjukat – gondolataikat. A Style FM azokhoz szól, akikről szól. Fiatal műhelyek készítik önkéntes munkával adásainkat, egyre nagyobb lelkesedéssel. A rádió 2017 augusztusában megkezdte sugárzását, fiatal hallgatóink legnagyobb örömére. Egyre növekvő hallgatói bázisunk tanúsítja: jó úton haladunk. A rádió adása éjjel-nappal hallgatható a http://style-fm.hu címen.

Hogyan működünk?

A Style FM egy szabad rádió. Legnagyobb igyekezetünk a körülöttünk lévő világot úgy feldolgozni, és átadni hallgatóinknak, ahogy mi látjuk. Hozzánk be lehet jönni, megkötések nélkül beszélgetni, véleményeket megosztani.

A Hallgatók rádiója

Fogalmazhatnánk úgy is, hogy ez az a rádió, ahol a hallgató hallható. Közösségünk magáénak érzi a rádiót, és folyamatos támogatásukról adnak tanúbizonyságot.

A Style FM érték

Úgy gondoljuk, hogy a 21. század, és a második technikai forradalom kellős közepén fontos egy olyan csatorna, melyen keresztül a hangtalan fiatalok megszólalhatnak, és párbeszédet teremthetnek egymással. A Style FM ilyen! Köszönjük, ha segíted a munkánk.

Terveink

– Szeretnénk egy alacsony költségvetésű stúdiót létrehozni, mely rádiónk szellemi műhelyeként funkcionálna, közösségi foglalkozásokkal. Szeretnénk a fejlesztések után még több fiatal tehetséget, alulról jövő szerveződést bemutatni, megismertetni.

– A Style FM non-profit rádió. Ingyen van, de nem ingyen működik. Köszönjük, ha segíted működésünket!

“Ingyen van, de nem ingyen működik,,

Hello, Style Fanok!

Az egyszerűség kedvéért létrehoztunk egy egyszerűbb támogatási rendszert, mostantól egyszeri emelt díjas üzenetettel is támogathatjátok kedvenc rádiótokat – ahogy ezt többször kértétek.

0690444154 Az SMS szövege: stylefm  Az SMS ára: 203 Ft
0690642142 Az SMS szövege: stylefm  Az SMS ára: 320 Ft
0690888112 Az SMS szövege: stylefm  Az SMS ára: 508 Ft
0690888350 Az SMS szövege: stylefm Az SMS ára: 1 016 Ft
0690888405 Az SMS szövege: stylefm Az SMS ára: 2 032 Ft
0690649440 Az SMS szövege: stylefm Az SMS ára: 5 080 Ft

A szolgáltatás fenntartója az SMS Global.

Köszönjük, hogy velünk vagytok!

Style FM – A stílus Te vagy!